söndag 28 februari 2010

Får rikta ett tack till länstidningen, VLT, för veckans publicering av våra frågor var av det ovanligare slaget men jag kan definitivt vänja mig vid det. Måndag och onsdag var det motioner i Hallstahammar, tisdag var det referat från fullmäktige i Hallstahammar, torsdag referat från landstingsfullmäktige, fredag en liten uppmärksamhet på ledarsidan och lördag kom debattartikeln som handlande om företagarvänligheten i Hallstahammar

En liten kul effekt av motionen om cyklar och kollektivtrafik var att två av ledamöterna i VLs styrelse, (S)-märkta, tyckte att det var på tiden att denna fråga kom upp på bordet. Så det kan gå.

Vi skall ha ett extra kommunstyrelsesammanträde på måndag morgon. Gymnasieskolan är på tapeten. Inga handlingar följde med så det blir väl överraskning på mötet.

Snön börjar glida ned från taket, när överhänget i förmiddags nådde en längd av ca 80 cm bröts det av och med ett för Herrskogen öronbedövande dån föll till marken. Blir spännande när solen kommer fram på tisdag och värmer upp takplåten, blir det rutschkana då tro?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar