söndag 21 mars 2010

Dags att sätta fart..

Så var då äntligen Kristdemokraterna i Västmanlands stämma avklarad. Riksdagslistan och Landstingslistorna blev fastställda av ombuden. Förslaget från nomineringskommittén gick igenom avseende Landstingslistornas topp tre. Det innebär att jag fick förtroendet att stå överst på den västra listan som innefattar Hallstahammar, Surahammar, Köping, Kungsör, Arboga, Skinnskatteberg, Norberg och Fagersta. Som extra bonus så är jag tvåa på den östra listan som innefattar Sala och Västerås.

Nu väntar ett antal månaders hårt arbete där partiet och jag själv skall föra ut vårt budskap till väljarna. Det skall bli en spännande period att se till att komma igenom mediebruset. Personvalskampanjen som skall planeras måste innehålla ett budskap som var och en förstår och samtidigt sticka ut för att inte försvinna i den politiska floden som kommer att skölja över kommunen, länet och landet.

Vad kan man vänta sig av min programförklaring? Några starka tips är väl vård i livets slutskede, kollektivtrafiken och de anställdas väl och ve.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar