söndag 17 maj 2009

Var ligger rättvisan i att alla barn måste uppnå högskolebehörighet? Är det ingen i det röda lägret som själv varit skoltrött? Känt att arbeta med händerna är mycket mer inspirerande än att sitta av tid på något man inte överhuvudtaget känner för bara för att politiker anser att alla skall göra samma sak. Likriktningen är läskig.

Konstaterar att Hallstahammars kommuns styrande fortfarande ägnar sig åt maktfullkomlighet när det kommer till sin spets. Att som opposition bli tvungen att läsa om kommunens nya sparförslag i länstidningen är patetiskt. Plus att man har mage att i tidningen bjuda in till dialog... till vad då? Sen som riktig lök på laxen är det regeringens fel att kommunen går back, det egna ekonomiska ansvaret verkar vara som bortblåst. Fast det är väl det här som är politik, vad vet jag??

Var på Rockfest i Berga Folkets hus. Många tack Mikael och Lennart (och Kaj förståss) för er fantastiska idé som ni genomförde på ett otroligt sätt. Att få höra Pink Floyd på ett sådant ställe med så hög kvalité var en upplevelse.

Mer rock till folket...(kan det vara ett vallöfte måntro?)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar