söndag 3 maj 2009

Det är kul att hålla vårtal. Var inbjuden av Missionskyrkan i Hallstahammar och det var en månghövdad publik. Mycket inspirerande att få ge sin syn på våren (talet finns på hemsidan under "Åsikter") och samtidigt få njuta av den fina vårkvällen.
En liten kul incident var att när jag pratade så brann brasan bakom mig och det var inte utan att en och annan svettdroppe rann ned för ryggen.

Första maj har passerat och det kändes inte som något Allianshot utan mer som att upprepa för sig själva om vad som borde göras, troligen sakans det en intern debatt där allt kan luftas, i stället pyser det ut från sidorna i det stora röda partiet.

"Gärna medalj men först en rejäl pension" är en slogan som vissa toppar inom arbetarrörelsen tagit på orden. Synd bara att det inte gäller alla.
Arbetet med att göra pensionerna bärkraftiga har börjat, det är en bit kvar men arbetet fortsätter. Det är även nu konkurrens om pengarna och det känns inte bra att ställa vården i en hörnet och pensionärerna i den andra....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar