onsdag 29 april 2009

Det finns gott om positivitetskonsulter i Sverige idag. Troligen kan det behövas några till innan lågkonjunkturen går över i överhettning som vanligt. Att det går upp och ned är knappast någon nyhet och det känns bra att historia blir ett obligatoriskt ämne för historien verkar helt borta från dagens agenda.
Visst är det lätt att vänja sig med högkonjunktur men det var inte så länge sedan, 90-talet som halva samhället slogs igen. Bl a stängdes polisskolan i nära tre år vilket fortfarande är ett problem i åldersstrukturen inom svensk polis.

Gemensamt för alla positivtetskonsulter är att de konstaterar att nyckeln till ett vettigt liv ligger hos en själv, sen varierar de naturligtvis hur de säger det. Eller också kan man citera en känd svensk fotbollsspelare "när jag slutat tänka fungera allt" och det kanske är så. Vi bygger upp egna tankemurar och tror människor om att vara så mycket mer än de är. Så sammantaget är det som vanligt, det beror på dig själv, det går inte att skylla på "någon annan".....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar