onsdag 8 april 2009

Vårregnet utanför fungerar som en stor tvätt av naturen, den grå dimman lyfts av och de färger som börjar komma lite här och var syns ordentligt i sin riktiga färg.
Vänder man på resonemanget så skulle ett regn över vänsteroppositionen snabbt spola bort alla grälla färger och ett grått och trist alternativ skulle träda fram. Ser nu hellre att vårregnet ger näring åt Alliansen i allmänhet och kristdemokraterna i synnerhet så vårens dominerande blomma även tar steget in i var man/kvinnas vardagsrum och få den plats den förtjänar.

Annars är det rätt kul att följa den dokusåpa som har Lundby-Wallin och Sahlin som huvudrollsinnehavare och massa lustiga birollsinnehavare som än skäller på den ene än på den andre. Nu senast kanske begagnade bilhandeln får ett lyft eftersom internförsäljningen i "rörelsen" verkar gå på tomgång enligt TV-medierna.

Åke lekte i stallet häromdagen. Om man hoppar mycket i ett stall kan man hamna i en höpåse. Höpåsar i stall brukar vara stora gula eller blå påsar från ett stort möbelvaruhus och dessa påsar har två typer av handtag, ett stort par och ett mindre par öglor. Åke gjorde ett elegant skutt ned i en halvfull höpåse och skulle göra ett lika elegant hop ur påsen men lyckades sikta på det mindre handtaget och mitt i hoppet tog det stopp eftersom han fastnat i den lilla öglan. Så effekten blev en frambenshoppande liten Åke med alldeles för stor höpåse efter sig. Det är inte lätt att vara en Åke..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar