tisdag 7 april 2009

Den dag oppositionen är nöjd över kreativa lösningar från regeringen blir det mycket skridskoåkning hos den fallne ängeln.. Det som verkar extra bra är att det inte är någon kommunakut utan att alla kommuner får stöd att övervintra.
Har blivit konstiga rubriker om att kristdemokraterna skull tänka sig regera med stöd av (sd). Tror inte några kristdemokrater har några planer på samarbete, dock har (sd) i demokratins namn rätt att existera men det innebär inte att man behöver gilla deras åsikter. Det är viktigt att visa alla människor respekt men det är väl åsiktsskillnader som bygger framtid för annars blir det lätt enfald. Demokrati är demokrati med alla sina fel och brister men som det verkar just nu finns det inget vettigare system. Envälden har vi haft nog av både i vårt land, Europa och i världen (där det på sina håll är långt kvar till att få uttrycka sina åsikter).

Tänk att lycka kan vara ett fungerande avlopp. När man under ett par dagar testat på att inte ha genomströmning av saker man helst inte vill behålla inne i huset uppskattar man ljudet av högljudda gurgel i rören.
Sommardäcken är på och nu väntar vi bara på semestern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar