lördag 4 april 2009

Att gå genom ett socialdemokratiskt torgmöte iförd vita jackan med vitsippan på en solig lördag i Arboga var dagen klo. Slumpen, alternativt smart planering, gjorde så att kristdemokraterna hade EU vals upplysning för Arbogaborna samtidigt som (s) hade någon form av distriktskonferens i samma kvarter. Till deras heder så alla jag kände av (s) politikerna var glada och trevliga och kom med uppmuntrande tillrop även om de tyckte att det var lite lattjo att vi var på samma ställe denna soliga aprildag. En kul kommentar kom från ett (s) kommunalråd när hon sa att "vi är många fler" men motkommentaren blev naturlig, "men vi syns mer". Facit kommer så småningom.
En intressant reflektion från dagen var att medborgare med troligen annat födelseland än Sverige erbjöds flygblad tog de artigt och glatt emot bladet medan mången s k svensk betedde sig minst sagt ouppfostrat. En sak att tänka på, vårt budskap passar in!

Efter Arboga stod Hallstahammar på schemat och Närradions årsmöte. Är full av beundran för dessa herrar (är bara herrar i styrelsen) som helt ideellt ser till att frekvensen 103,7 fylls med program. Heder åt dem.

Herrmiddagen idag blev inställd vilket jag inte alls sörjer eftersom dagen blev rätt tidig och det är mysigt att få umgås med kära hustru lite också mitt i all verksamhet som rulla fram.

Nu har allsvenskan rullat igång och de hade visst en skev boll på Rambergsvallen eftersom Häcken inte fick till det, är uppvuxen i skuggan av Rambergsvallen så lite bryr man sig...

1 kommentar: