torsdag 2 april 2009

Satt och pratade med några fackliga företrädare och alla vittnade om hur svårt det var att få folk att bry sig om EU-valet. Fick känslan av att de flesta upplever EU som något mycket abstrakt. Vem tror att ett Europa med murar skulle klara en kris som den vi nu ser bättre? Skulle Berlinmuren vara en garant mot ekonomiska problem? Kommer euron fixa krisen bättre än kronan? Även det skall bli intressant att följa, vi får innerligt hoppas att vår krona tar samma väg som den isländska...

Såg att Mats Odell blev överkörd gällande rörliga ersättningar i Nordea, kan konstatera att det är skönt att mina huslån inte ligger i den banken.

Det är tur att Åke finns ibland. Nu har han utsett en liten vätte i någon form av garn till lekkamrat. Vi, framförallt hustrun, försöker rädda den lille tomten från leklusten hund, än så länge leder Åke på poäng.

Har fått igång en vinylsvarv som jag förärades i present härom veckan. Det kuliga med den är att den går att koppla in i datorn vilket gör att gamla härliga vinylskivor kan transformeras om till allehanda trevliga format.
Nu har våren definitivt kommit till Strömsholm, underbart och snart kommer vitsipporna. Trevlig reklam..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar