lördag 25 april 2009

Så har då Allians för Hallstahammar gjort premiär i valrörelsen inför september 2010. Hallstamässan i HallstaArena (som borde hetat KolbäckArena) var värd för denna milstolpe. Själva mässan var riktigt proffsig och det är bara att hoppas att näringsidkarna i kommunen var nöjda. Det är trots allt de som bär upp kommunen. Går det bra för våra företag så går det lite lättare att få ordning på vård, skola och omsorg. För att inte tala om vatten- och avloppsledningar, gator och fastigheter.

Vi har fört "Samtal med Sverige" med våra symatiörer där de får tala om vad de tycker Alliansen skall prioritera. Ett sätt att verkligen lyssna på den enskilde för att kunna forma en politik som passar många (alla blir nog knepigt på hela vänster - högerskalan) och som inte bygger på sand utan fast ekonomisk grund.

Satt på tåg vid ett par tillfällen i veckan. Det är rätt kul att åka tåg. Mindre kul att behöva stå från Västerås till Stockholm (kan det vara så att passagerare stör SJ´s affärsidé?) mer kul att studera medmänniskor i vagnarna. Att t ex prata i telefon är intressant. På sträckan Södertälje - Eskilstuna satt en hyfsat ung man med handsfree och han behövde nog ingen telefon egentligen. Mottagaren av samtalet hörde nog ändå, själv verkande han helt ovetande om att han skrek i telefonen och gjorde alla annan kommunikation eller konversation helt omöjlig. Visst är världen fantastisk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar