måndag 27 april 2009

Tycker lite synd om Swedbank som är klistrat på alla lettiska hockeyspelares hjälmar. Med tanke på de lätt absurda siffrorna i kreditförluster i Baltikum så borde de kanske ha stoppat sin egen reklamsatstning. Känns som det är lite kontraproduktivt. Inte blev det väl hellre bättre att Lettland vann till sist förutom ha orsakat Swedbanks kunder lite oro.

Nu har alla bokslut klubbats i Hallstahammars kommun. Att få lite aktieutdelning för kommunen från bostadsbolaget var däremot helt omöjligt. Intressant att kommunen pumpat in ca 70 miljoner men (S) vill inte få tillbaka 2 miljoner till skattebetalarna i Hallstahammar. Vi får väl hoppas att det finns en sedelpress i kommunhusets källare eller nå´t.

Har haft en moped på lagning. Den hade gått 14 mil sen lade den av. Som extra krydda så följde den med en telefon på köpet förra sommaren. Att sedan få tag på garantiägaren var inte det lättaste och till slut blev det företaget där det är dumt att betala för mycket som tog skeden i vacker hand och stod för kostnaden. Heder åt dem men de skall nog sälja elektronik istället för forden...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar