måndag 13 april 2009

Bada i pöl med isbjörnar, kravaller i Thailand och stora demonstrationer i Georgien och på en av "drakarnas" första sida är det ett problem att Peter Harrysson har lite rondör... Det är inte utan förundran som jag läser kvällstidningar ibland. Det är lätt vridna världsbilder om man t ex jämför med BBC News som faktiskt levererar nyheter som ratas tidigt i Sverige. Kanske är det därför som vi är så njugga till Europa, vi får veta alldeles för lite om vad som händer i vår union.

Det var ett av ämnena i dagen närradiosändning, 103,7, där problematiken runt ointresset för EU valet inte kan underskattas. Är du nyfiken på programmet så går det i repris nästa måndag den 20 april mellan kl 18.00 - 19.00.

Har varit en lätt omväxlande helg, tyvärr har bloggandet fått stå tillbaka pga renovering av dotterns rum, ett trilskandes avlopp och en trädgård som pockade på uppmärksamhet. Åke har upptäckt myror, han stoppar ned nosen och följer sakta myrstigen och ser mycket förnärmad ut när någon myra tröttnar på honom och ger igen.

I morgon är det kommunstyrelse, massor av redovisningar, att skatteunderlaget viker är väl ett understatement. Nu skall jag uppdatera hemsidan och skriva veckobrev till partikamraterna i kommunen med omnejd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar