fredag 3 april 2009

Fredag kväll, att börja koppla av efter helgen är skönt men det blir inte mycket gjort. Hade besök av TV 4 på jobbet idag, du får kolla in lokalnyheterna kl 18.30 på webben och så gissa dig fram..
Tycker att debatten om en polismyndighet i Sverige kan få lite fart igen. Åtminstone en regionalisering för att ta bort s k overhead kostnader och kanske komma till punkten lika lön för lika arbete..

Tog även vägen om en blomsterhandel och har nu planterat påskliljor och penseér utanför ingången. Lite kul med färger efter den lätt dammgrå nyans som täcker det mesta. Ett rejält vårregn och lite värme så vi blir av med den grå slöjan skulle inte vara fel.
För att riktigt pigga upp omgivningen körde jag in bilen i en biltvätt, första gången sedan i höstas och det vattnet som rann av bilen var av intressant färg.

Alldeles för tidigt i morgon bitti bär det av till Arboga och kampanjarbete. Vet inte riktigt vad dagen kommer att innehålla men vädret lär bli något alldeles extra.
Blir även ett besök på Närradions årsmöte, upptäckte till min förvåning att jag är en del av valberedningen och då är det väl bara att ta skeden i vacker hand. Sen avslutas dagen med en herrmiddag och den kommer det ingen rapport från..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar