söndag 14 februari 2010

Den första listan för 2010 är nu fastställd. Det blev något av favorit i repris. Man får buga och tacka för förtoendet att få stå överst på kristdemokraternas lista till fullmäktige i Hallstahammars kommun. Det är en härlig utmaning och jag tror vi kan få många med oss när de upptäcker oss. Vi skall dra undan det sunkiga draperiet med fördomar som många av våra motståndare vill drapera oss med och verkligen visa en rättvisande bild av partiet.

Det är en intensiv tid som vi går till mötes, det kommunala programmet skall processas fram under de närmaste veckorna och jag är rädd för att det mer handlar om att begränsa än att utöka med tanke på alla goda idéer som finns i kommungruppen.

Vi har även gjort en avsevärd föryngring av listan. Det är underbart att det finns unga människor som trots att de är småbarnsföräldrar vågar och vill satsa på den för oss alla nödvändiga politiken.

Fick en liten vardagskick av den trevliga kvinnan i kassan på ICA, "kristdemokraterna är ett bra parti" och så var den här dagen fullständig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar