måndag 12 oktober 2009

Nu har kallelsen kommit, en kallelse som kommer att innebära att jag kommer att må riktigt dåligt. Onsdag eftermiddag är det så dags att anmäla sig till avdelning 50 C på akademiska i Uppsala.
Har börjat fundera på packningen, två mobiltelefoner, två datorer, ca tre decimeter handlingar som inte blivit lästa, ett tiotal böcker av olika sort och skrivmaterial. Skall bli mycket intressant hur mycket som blir gjort eller om inget blir gjort. Facit lär komma.

Har haft förmånen att vara på ledarutbildning för Kristdemokraterna den gångna helgen. Intressant att få dyka djupare i frågor, dra saker lite mer till sin spets och förhoppningsvis bli en bättre politiker. Hur långt det sedan bär vet jag om knappt ett år.

Lämnade in en motion i landstinget härom veckan. Handlade om något så enkelt som att kunna få ta med sig cykeln när man åker buss. Allt för att förenkla vardagen för medmänniskan. Det blev ett riktigt bra genomslag i tidningarna. Det visar att vardagsfrågor skall man inte förringa.

Är lite bekymrad över hur medfinansieringen går till för Citybanan. Det blir tungt för små kommuner att hjälpa till att rätta till uteblivna satsningar sedan lång tid tillbaka. Inte bra. Det är som om små kommuner blir till gisslan. Hur man än vänder sig så blir det inte bra.

3 kommentarer:

  1. Du finns med i våra tankar. Själva är vi på väg till en trevligare destination. Mot solstolarna och paraplydrinkarna!!

    SvaraRadera
  2. Håller alla tummar som finns för att allt ska gå så bra som möjligt! Vi försöker hålla ställningarna här hemma så länge. Liberala kramar!

    SvaraRadera
  3. Alla kramar är trevliga.. Tror att ni klarar er alldeles utmärkt, skall bli intressant och se vad som hänt under det jag varit borta..

    SvaraRadera