tisdag 16 juni 2009

Tänk vad tyst det blev inom (S) och (V) när en köpare anmält sig till att ta över SAAB utan att skattebetalarna behöver gå in med pengar. Stödhysterin har fått ett ansikte i Mona Sahlin m fl.

Skolan skall få ny lag. Blir till sommarläsning för att bilda sig en uppfattning, dock har jag den hårda vägen under de senaste veckorna insett att skolan har problem. Verkligheten utanför skolan och skolan måste börja prata samma språk och passar teorin inte in i verkligheten blir det nog teorin som får böja sig för verkligheten

Att äta en massa cortison är ingen kul historia. Det känns ungefär som om mun, svalg och mage är klädda i någon form av smörpapper/cellofan och det är inte kul. Plus att cortisonet tar styggt på hela matsmältningsapparaten. Fast alternativet att inte göra något känns inte tilltalande men lite klagan får man väl hänge sig åt som cancerpatient, eller??
Troligen börjar kroppen reda upp sig lagom till på torsdag när nästa jättekur med cortison skall startas upp. Kan bli lite okul midsommar, får satsa på nästa midsommar istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar