söndag 28 juni 2009

40 timmar på tre dagar blev facit på kristdemokraternas Riksting. Bryr mig inte att räkna alla förberedelsetimmar för då blir jag nog lite mörkrädd över hur mycket tid som gått för min lilla del på Rikstinget.
Det gick i stort sett bra, inga tokigheter utifrån bara lite naivitet m m inifrån partiet men det går så länge det inte händer något..

Sömnproblematiken fortsätter, klockan är inte sex på morgonen ännu men kroppen vill verkligen inte sova. Inte lär det bli bättre från onsdag när nästa cellgiftsbehandling börjar men det är väl bara att rida ut. Semestern börjar när denna veckan är slut så då spelar det ingen roll när jag sover på dygnet.

Politikersommarlovet har nästan börjat, skall ha ett möte nästa måndag och sen är det slut för några veckor. Att jobba fulltid i vanlig verksamhet och näst intill fulltid politiskt sliter så det skall bli skönt med vila från båda ett tag.

Denna vecka är det svenskt mästerskap i att bära sig illa åt, det är nämligen Power Meet i Västerås. Några få åker runt i mycket fina gamla bilar men det stora flertalet bär sig mer eller mindre åt som de lämnat allt förstånd hemma i garaget. Tragiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar