onsdag 10 juni 2009

Varför blommar allt i trädgården när det är för kallt att gå ut och njuta av blomsterprakten? Känns lite löjligt att gå ut i dunjacka för att kolla in sommarblommorna.
På tal om sommarblommor så såg jag åk 9 i Tunboskolan sluta och lämna grundskolan för alltid. Det är lite så man minns den underbara känslan att komma ut från det man då upplevde som fängelse. För vissa elever är det nog fortfarande så. Steget till individuella planer för elever verkar långt bort i praktiken, det likadant för alla oavsett förutsättningar i många fall.
Många har utropat sig till vinnare i EU valet, oavsett vad man tycker så är det bara att gratulera Folkpartiet och Piratpartiet. De har på olika sätt slagit an på strängar som vi andra underlåtit eller undvikit. Lärdom för oss andra.
Lite intressant att "den gamle" slog ut "den unga", kräver också en viss eftertanke. Alla vill att partierna skall förnya sig men i vårt fall blev det lite underligt.
Fast jag tror inte Alf gör bort sig i Bryssel, det kontaktnätet han har inom kristdemokratin i Europa är enormt och han lär använda det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar