onsdag 22 juli 2009

Att känna hur borren gnager sig in i höftkammen är en mycket underlig känsla.. Tyvärr är det så att vissa prover måste tas på annat sätt än bara genom en ven. I mitt fall måste benmärgen kontrolleras och då är det till att borra sig in. Själva "köttet" bedövas på vanligt sätt men benet är som det är. Om det blir bedövning där så är det väl narkos som är tillämpligt.
När väl borren gnagt sig in i benet kommer nästa lilla upplevelse och det är när benmärgen sugs ur, det är läskigt. Lite grann som man vrängs ut och in.

Blodvärdena var lätt kass så i morgon bitti blir det två nya påsar blod så det blir klackarna i taket till helgen..

Det har blossat upp en debatt om nationellt abortregister. Att få kunskap om varför abort gjorts har jag stor förståelse för men om det även skall framgå vem som gjort aborten är en helt annan sak. Känns viktigt att grunden för beslutet kommer fram så samhället kan undanröja så många hinder som möjligt för blivande föräldrar, barn behövs och abort är inget enkelt beslut för någon. Tror att det kan bli en del oönskade effekter om anonymiteten inte garanteras. Vi skall inte med öppna ögon skapa en svart marknad för aborter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar