fredag 14 augusti 2009

Det är lätt att få konstiga tankar när man ser sprutan med cellgift sprutas in i kroppen. För det första så kommer den i en någon form av säkerhetspåse direkt från cyto-lab, sen ser sprutan inte riktigt ut som en vanlig spruta utan det är någon form av säkerhetsspärr som måste frigöras i rätt ordning innan den är aktiverad. Sista steget är att innehållet skall skjutas in snabbt och eftersom jag har en ventil inopererad och från den går en slang direkt in i en halsven så är det liksom kört när sprutan tömts..
Fast å andra sidan får jag valuta för det jag betalar i landstingsskatt så det är väl bara att köra på.

Andra arbetsveckan efter semestern till ända. Inte helt lika slut som förra veckan men visst känns det.

Åke är inte riktigt tillfreds med den konkurrens som uppstått med Stig. Han har förstått att frontalangrepp inte är populärt så han har övergått till försöka sig på tjuvnyp när han tror att vi inte ser. Nu är Åke inte direkt diskret och smidig i alla lägen så än så länge har det varit otjänliga försök.

Snart skolstart. Varit med tonårsdottern i närmaste byn då hon skall börja gymnasiet nästa vecka. Det är en del som behövs och en hel del som önskas. Kan väl vara ok för de av oss som faktiskt har råd men någonstans infinner sig tanken om hur många barn som börjar skolstarten utan att få komplettering och förnyelse av det som känns angeläget inför skolstarten. Tyvärr är nog inte skolstarten positiv för alla barn...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar