tisdag 11 augusti 2009

Jag är kattvakt!! Dottern har under förespegling att hon skulle jobba fått hem pappa tidigare från jobbet. Vid en liten koll på facebook inser jag att hon är hos kompis och inte på Borgåsunds hamncafé. Nu är man lurad igen. Fast har fått en hel del gjort när jag jobbade hemma trots att det emellanåt far en orange/vit flipperkula runt i huset. Fast energin försvinner ur den lilla kattkroppen lika fort som den far mellan väggarna. Första blomkrukan gick i golvet idag. Stig såg lätt förvånad ut men han ser och är lite valpig i sina rörelser så det lär inte vara den sista krukan som faller.

Såg i VLT att en (S) dam önskade kristdemokraterna ut ur riksdagen eftersom det är ett värdekonservativt parti. Det är skönt med toleranta människor som ser mångfald som något bra....

Kolbäcks Volleyboll klubb lever. Glädjande. Det finns fortfarande en och annan som vill att Kolbäck skall finnas med på idrottskartan. Under Kolbäcks Kolifej kommer det att vara beachvolleyturnering vid Westerqvarn. Kul, det är en sport där det händer mycket och är intensivt. Lättfattligt för publiken och kul men sandigt för utövarna. Vill det sig riktigt väl kommer det även att gå att spela beachvolley i centrala Kolbäck under Kolifejet. Det finns ett par eldsjälar som jobbar på det.

Det märks att det är i slutet av sommarlovet. Alldeles för många sjuka saker inträffar när ett antal elever har någon form av skolångest och gör de mest knäppa saker. Som att elda upp "fågelbordet" vid Ladgårdsjön t ex. Hoppas någon förälder reagerar på att deras barn luktar brandrök och vågar fråga sitt barn. Många gånger har man känt att Nationalteaterns gamla slagdänga är alltför aktuell "är du rädd för ditt eget barn, lilla mamma" (Barn av vår tid).
Skattepengarna behövs bättre i skolan än att reparera skadegörelse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar