tisdag 18 augusti 2009

Tredje veckan efter semestern har nästan kommit halvvägs och det är bara ca 10 månader kvar till nästa sommarsemester. Lär gå ganska fort.
Vi försökte boka in ett julbord i landstingsgruppen igår. Våra fantastiska agendor talade om för oss att vi kunde glömma ett datum där alla kunde i december så det fick bli efterjulbord i januari istället, visst är det fantastiskt..

Känner mig som en uppsvälld hamster med stor förkärlek för fruktsoda. Framförallt den typen som de stora hamburgerkedjorna har, kall med massor av kolsyra. Raspar härligt bort den lattjo smaken av staniol och smörpapper i munnen som cortisonet ställer till det med. Kall öl fungerar bra också men det ökar på hamsterutseendet ännu mer.

Nyttjade jacka för första gången på länge idag. Känns lite tråkigt men luften är skön att andas och det skall väl erkännas att den något svalare temperaturen i sovrummet underlättar sovandet. För alla som trots allt valt semester i augusti så hoppas vi att sommaren kommer tillbaka ett tag till. Om inte annat så brukar vädret bli bättre nu när skolorna börjar så eleverna kan sitta och längta ut.

Hallstahammars kommun har enligt VLT fått beröm för sin reviderade planer om skolan. Nu gäller det bara att eleverna får lära sig något också...Kan konstatera att internkommunikationen mellan elev, lärare och föräldrar kan förbättras och vara ett av flera sätt att fokusera på kunskapsinhämtning.

Ett Göteborgsbesök blir det i slutet av veckan. Alltid kul att åka till staden som man känner alldeles för väl och vara besökare. Skall försöka arbeta för en rättvis lönepolitik inom polisen, ett intressant ämne där skillnaderna för samma jobb i landet är otroligt stora. Att förändra det lär inte bli enkelt men troligen mycket nödvändigt..

Sista cellgiftet i denna cykeln på torsdag morgon och sedan är det ett par veckors vila innan tredje omgången börjar. Skall försöka droppa ett eller två kilo under den perioden.... har samlat lite för mycket under sommaren. Resterande lär väl rasa i Uppsala vad det lider.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar